Sunt infecții provocate de bacterii, paraziți sau fungi, localizate în oricare parte a tractului urinar – uretra (uretrită), vezica (cistită) sau rinichi (pielonefrită).
Adesea infecțiile urinare sunt provocate de:
Infecțiile urinare nu prezintă mereu simptome. Dar, atunci când acest lucru se întâmplă, iată la ce te poți aștepta:
Oricine poate să urmeze acești pași pentru prevenirea infecțiilor urinare:
Dacă simptomele corespund cu cele ale infecției urinare, apelează la un medic specialist pentru a obține un diagnostic exact. Pot fi cazuri în care se recomandă testarea suplimentară (analiza unei mostre de urină, antibiograma, ecografia tractului urinar, radiografie reno-vezicală, cistoscopie).
Alături de gestionarea factorilor favorizanți și evitarea temporară a consumului de cafea, alcool, băuturi cu cofeină, sucuri de citrice sau alimente picante, se pot folosi și soluții cu ingrediente active naturale, bazate pe pulberi de plante medicinale cu efect terapeutic recunoscut asupra aparatului renal, precum RENOFIX. Pentru ameliorarea simptomelor asociate afecțiunilor urinare, poți utiliza RENOFIX pe o perioadă de 12 zile, conform schemei de mai jos.
Recomandăm utilizarea produsului conform următoarei scheme de utilizare:
Pe perioada utilizării produsului se vor consuma zilnic 2,5-3 litri de apă/zi.
Fără efecte adverse, contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente, dacă se administrează conform recomandărilor. RENOFIX poate fi administrat copiilor cu vârsta sub 12 ani prin utilizarea a 3-5 capsule pe zi, timp de 5-7 zile.